Industrieel-Deur-Smileliving

Industriële elementen in de woon-, slaap-, badkamer maar ook in de hal, het toilet en natuurlijk de keuken zijn helemaal de trend. Industriële lampen, kasten, tafels er is vrijwel niets wat niet industrieel genoeg kan zijn in de moderne woning. Wil jij de industriële look van je huis helemaal tot in de puntjes uitwerken dan ontkom je er natuurlijk niet aan om ook de deuren mee te nemen in de trend van het moment want: industriële deuren, of wel moderne deuren, zijn een interieurtrend!

De voordeur

De eerste deur die je tegen het lijf loopt is natuurlijk: de voordeur. Als je echt mee wil gaan in de trend van het moment dan is dit misschien wel de meest voor de hand liggende deur om mee te beginnen. De deur is het visitekaartje van je huis, iedereen die op visite komt gaat er doorheen en niemand zal de voordeur daarom ontgaan. Als je de voordeur aanpast door een industriële deur te laten plaatsen sta je gelijk een stap voor ten opzichte van al die andere trendsetters. Een groot voordeel hierbij is dat een industriële deur niet alleen erg mooi is, vaak is deze ook nog eens erg stevig. Een mooie stevige voordeur is zo een ideaal begin met het onder handen nemen van de deuren in en in dit geval om het huis.

De binnendeuren

Industriële deuren zijn een interieurtrend gaven we al aan, dit houd in dat je ze natuurlijk ook in je interieur wilt zien. Qua industriële binnendeuren is de keuze groot, zeker ten opzichte van de voordeur. Pivoterende deuren zijn hier natuurlijk het meest fijn. De deuren draaien immers beide kanten op, dit brengt veel voordeel met zich mee en de deuren zien er perfect uit. Vele hebben een industrieel uiterlijk, het zijn vaak zware deuren met staal en glas, precies wat je nodig hebt. Met een industriële pivoterende deur zal je zeker je gasten verassen met je perfecte stijl, klasse en natuurlijk de tot de puntjes uitgewerkte industriële look van je woning. 

Industriële schuifdeur

Een schuifdeur is ook te overwegen. Een mooie stalen stevige deur met glaspanelen oogt al snel erg industrieel. De schuifdeur neemt weinig ruimte in en past in vrijwel elk huis. Waar pivoterende deuren twee kanten op kunnen draaien, schuif je de schuifdeur waardoor je helemaal niet hoeft te draaien. Je houd zo ruimte over, gelijk naast de deur kan je die industriële vaas kwijt bijvoorbeeld. Ook erg mooi is een schuifdeur naar de badkamer of het toilet. Wil je industrieel maar hoeft het allemaal niet gelijk ook nog eens mega modern dan is misschien een loftdeur ideaal. Deze zware deuren van hout doen denken aan een schuur. Ze ogen warmer dan stalen of glazen deuren en zijn zeker ook industrieel te noemen. 

Bron: Homewishez